Image beertje kleiner.jpg banner Noeka.gif


ON: 0810.645.529   Vanherck Petra   011/965052   0477/463344   noeka@telenet.be
Hallo, ik ben Petra, getrouwd met Benny en (stief)mama van Jonathan, Jasper, Jasmien, Lynne en Britt,Abigail en Kailin. Wij hebben ook 5 hondjes Tealky onze witte dwergpoedel, CloĆ« onze dove chiuhuahua en Zita, Nero en Xardo onze 3 shith-zu's. Daarnaast bestaat ons gezinnetje nog uit Yoco onze edelpapegaai en onze baardagaam Dushi en 2 Tinkers Keeli en Tjelco. Altijd leven in huis dus...
In 2008-2009 volgde ik een cursus hondentrimmen via Syntra. Ik volgde de cursus omdat ik al van kinds af een grote liefde had voor dieren en ik door een minder goede ervaring in een trimsalon een aantal jaren geleden iets had van dat vak wil ik leren en met heel veel liefde toepassen met een warme en professionele benadering naar de dieren en hun baasjes.
Zo is ons trimsalon ontstaan. Ik spreek over ons omdat dit alles enkel en alleen tot stand is gekomen door de steun en vertrouwen die ik gekregen heb van mijn ventje en de kids. Je zal Benny dus ook heel veel in het salon vinden want hij helpt met de grote en moeilijke honden en met de marketing van de zaak.
Onze visie bestaat erin om de dieren een juiste verzorging voor hun vacht te geven en de baasjes ook bij te staan in de verzorging van hun huisdier bij hun thuis. We geven graag tips en advies en zijn steeds opzoek naar de beste producten voor de behandeling van de verschillende vachten. Iedereen mag bij zijn huisdier blijven terwijl we toiletteren en je krijgt ook een drankje aangeboden terwijl je wacht.
Naast het trimsalon hebben we ook een klein winkeltje met producten voor de vachtverzorging, hondenvoeding ,snacks en leuke en innovatieve gadgets en speelgoedjes voor hond en kat. 
In 2012 zijn we van Wezemaal naar Wilsele verhuist om zo onze klanten een betere service te kunnen geven.
We zaten daar op een ruimere en beter bereikbare locatie en onze winkel was heel wat uitgebreider.
Nu februari 2016 nemen we een grote stap voor heel ons gezin en zaak en verhuizen we naar Herk-de-stad.
We zetten een stapje terug qua ruimte en winkel, ook bewust om ons terug volledig te kunnen concentreren                  op het 
trimmen. In een huiselijke sfeer, heel gemoedelijk en met veel liefde voor de dieren hopen we dat we in Limburg           onze passie kunnen verderzetten!